Ποια είναι η ABCON

Η ABCON A/S είναι μια εταιρεία με έδρα βόρεια της Κοπεγχάγης της Δανίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 από τον Jorgen P. Beyer, ο οποίος είχε μέχρι τότε 30 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία πετρελαίου. Η ABCON ειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση πρόσθετων υψηλής ποιότητας, που σταματούν τις διαρροές και βελτιώνουν την απόδοση των συστημάτων λίπανσης.

Υπάρχουν δύο σειρές προϊόντων.

1. Τα πολύ δημοφιλή πρόσθετα Stop Leak. Αυτά τα πρόσθετα μπορούν να σταματήσουν τις διαρροές και την είσοδο νερού σε ster tube, thrusters, γρανάζια και υδραυλικά συστήματα. Όλα τα πρόσθετα ABCON Stop Leak βασίζονται σε εγκεκριμένα λιπαντικά και ένα μείγμα από ειδικά σχεδιασμένα σωματίδια τεφλόν (PTFE). Αυτό επιτρέπει στο πλοίο να συνεχίσει τα ταξίδια μέχρι τον επόμενο προγραμματισμένο δεξαμενισμό.

2. Η δεύτερη σειρά προϊόντων είναι τα λεγόμενα + πρόσθετα που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τη φθορά και προορίζονται να χρησιμοποιηθούν ως προληπτικό μέτρο σε συστήματα λιπαντικών. Μπορούν να αποτρέψουν τη φθορά μετάλλων και τη ζημιά εκκίνησης μετά από εκτεταμένο χρόνο εκτός λειτουργίας του εξοπλισμού.

Και οι δύο σειρές προϊόντων είναι διαθέσιμες για συστήματα με ορυκτέλαιο και EAL, τόσο κορεσμένα όσο και ακόρεστα EAL. Όλα τα προϊόντα που βασίζονται στο EAL συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του 2013 EPA VGP.

Τα προϊόντα ABCON MARINE παραδίδονται ως συμπυκνωμένες πάστες που μειώνουν το κόστος μεταφοράς. Όλα τα προϊόντα ABCON έχουν αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες της Δανίας. Παραδίδονται σε πλοία σε όλο τον κόσμο μέσω courier καθώς είναι μη επικίνδυνα εμπορεύματα. Τα προϊόντα παραδίδονται κάθε χρόνο σε εκατοντάδες πλοία σε όλο τον κόσμο. Η ABCON παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλές για κάθε μεμονωμένη περίπτωση.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με διαρροή, εισροή νερού, εκτεταμένη φθορά ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα σημεία που μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς, επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail: info@abcon.eu or sales@mymarine.gr.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Οφέλη ABCON
      • Περιορισμός ή διακοπή διαρροής ή εισροής υδάτων
      • Μειώστε τη φθορά.
      • Αποφύγετε τη ζημιά κατά την εκκίνηση.
      • Προϊόντα ABCON που παρέχονται ως συμπυκνωμένη πάστα.
      • Συνδυάζεται με όλους τους τύπους λαδιών λίπανσης.
      • Μη επικίνδυνα εμπορεύματα.
      • Μπορεί να εφαρμοστεί επί του σκάφους από το πλήρωμα.
      • Η σειρά προϊόντων Bio Stop Leakage της ABCON συμμορφώνεται με την EPA VGP του 2013 των ΗΠΑ (για λιπαντικά EALs).

Προϊόντα ABCON MARINE: