Ποια είναι η TRIBOMAR

Η TRIBOMAR GmbH είναι μια εδραιωμένη εταιρεία διαχείρισης υγρών που ιδρύθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας το 2011. Ο στόχος της TRIBOMAR, που είναι ο σχεδιαστής και δημιουργός των προϊόντων τους, είναι να παρέχει στους μηχανικούς υψηλής ποιότητας εργαλεία για την παρακολούθηση των βασικών παραμέτρων των καυσίμων και των λιπαντικών. Τα αιτήματα του πελάτη λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Η TRIBOMAR προσπαθεί να παρέχει την πιο σύγχρονη τεχνολογία και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Η TRIBOMAR GmbH δεν παρέχει μόνο τα τυποποιημένα κιτ δοκιμών για να καλύψει τις βασικές απαιτήσεις του πελάτη, αλλά προχωράει ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας τελευταίας γενιάς αισθητήρες για την παρακολούθηση των λειτουργικών υγρών όπως τα καύσιμα και τις λιπαντικές ουσίες κατευθείαν στο δίκτυο τροφοδοσίας.

Η TRIBOMAR GmbH διαθέτει άριστους και εξειδικευμένους μηχανικούς με πολυετή εμπειρία και γνώση, και βοηθάει τους πελάτες να χειρίζονται τα μηχανήματά τους σε βέλτιστο επίπεδο. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται συνεχώς στις νέες εξελίξεις και στις τελευταίες τεχνολογίες για τις βέλτιστες, ευκολότερες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για τη ναυτική βιομηχανία.

ΤRIBOMAR GmbH  Περιβαλλοντική Πολιτική

Προϊόντα & Θέματα

Μη Επικίνδυνα Υλικά

Για να αποφύγετε ενοχλητικές και χρονοβόρες διαδικασίες με επικίνδυνα εμπορεύματα, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων και της συσκευασίας, η Tribomar παρέχει έναν αβίαστο και πολύ πιο ξέγνοιαστο τρόπο αποστολής αποκλειστικά μη επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Οργανικοί Πόροι

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Tribomar, όσον αφορά τη συμβολή στο περιβάλλον, ήταν η ανάπτυξη ενός αντιδραστηρίου με πραγματικά οργανική βάση, συμβατό όχι μόνο με τις συσκευές της Tribomar αλλά και με άλλες συσκευές διαφορετικού κατασκευαστή. 

Με τη χρήση των οργανικών αντιδραστηρίων της Tribomar, διασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρχει κίνδυνος ή ρίσκο για το πλήρωμα ή το περιβάλλον. Επειδή τα προϊόντα Trimobar κατασκευάζονται από ανανεώσιμες και βιολογικές πηγές, υπάρχει λιγότερη επιζήμια επίδραση στο περιβάλλον, τις θάλασσες και το πλήρωμα.

Λιγότερα Αντιδραστήρια

Η ομάδα της Tribomar εργάζεται συνεχώς σε ολοένα και πιο αποτελεσματικές διαδικασίες για δοκιμές πάνω στο πλοίο και για άλλες συσκευές. Με το TriboCon MkII, η Tribomar μπορεί να υποσχεθεί 40% εξοικονόμηση σε αντιδραστήρια BN και Νερού λόγω του νέου σχεδιασμού. Εδώ χρειάζεται λιγότερη ποσότητα αντιδραστηρίων.

Αυτό δεν βοηθάει μόνο το περιβάλλον μέσω της μείωσης των αποβλήτων, αλλά είναι και πιο οικονομικά για τους πελάτες.

Λιγότερα απόβλητα

Τα τρία τέταρτα των απορριμμάτων των ωκεανών αποτελούνται από πλαστικό. Για την ακρίβεια είναι περίπου 4 – 12 εκατομμύρια τόνοι κάθε χρόνο. Δεκάδες χιλιάδες ζώα σκοτώνονται εξαιτίας αυτής της ανησυχητικής ποσότητας πλαστικών απορριμμάτων. Ωστόσο, δεν κινδυνεύουν μόνο τα ζώα. Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει και η ναυτιλιακή βιομηχανία. Τα δίχτυα ή άλλα μεγαλύτερα πλαστικά μέρη μπορούν εύκολα να κολλήσουν στην προπέλα του πλοίου. Το συνολικό οικονομικό κόστος υπολογίζεται σε περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο.

Η αποστολή της Tribomar είναι να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά αυτό το ανερχόμενο ζήτημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Tribomar απέσυρε το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης σε πλαστικό και απαρνήθηκε την πλειοψηφία της υπερσυσκευασίας όπου ήταν δυνατό. Η Tribomar ενδιαφέρεται πάντα να ερευνά και να αναπτύσσει νέους τρόπους για να κάνει τα προϊόντα και τις διαδικασίες μέτρησής της πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Αλλαγή από υγρά αντιδραστήρια σε χάπια – εκτός από τις άλλες ενέργειες που κάνει η Tribomar για να βοηθήσει τη φύση και τις θάλασσες να ανακάμψουν, έχει επίσης αλλάξει τη φόρμουλα αντιδραστηρίων για τη δοκιμή σιδήρου από ένα απλό υγρό σε χάπι στερεάς μορφής από το 2018.

Αυτό το ταμπλόιντ είναι πολύ πιο αποτελεσματικό, πιο εύκολο στη χρήση και πολύ πιο ήπιο για το περιβάλλον – μειώνοντας κατά 40% τα υγρά απόβλητα.

Προϊόντα TRIBOMAR: